KTS AKADEMİK GELİŞİM, KARİYER PLANLAMA VE ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIK ALANI

Akademik Gelişim, Kariyer Planlama Ve Üniversiteye Hazırlık Alanı:

Deneme sınavları, gerçek sınavın provasıdır. Deneme sınavları öğrencilere sadece neyi ne kadar bildiğini göstermekle kalmaz, sınavı nasıl yöneteceği konusunda pratik yapma ve sınav teknikleri bakımından kendini geliştirme fırsatı da sağlar.  Öğrenciler, hangi tür sorularla nasıl başa çıkacaklarını deneme sınavlarında edinecekleri tecrübeyle öğrenir, bir teste veya bir soruya ne kadar zaman ayıracağını çok sayıda deneme sınavı çözerek karar verebilir. Yeterince deneme sınavı çözmeden sınavlara girmek, sınav sonucuna etki edebilecek pek çok faktörü şansa bırakmak anlamına gelir. Bundan dolayı sınav gruplarımıza düzenli aralıklarla deneme sınavı yapmayı önemsiyoruz.

KTS Şubat ayı akademik gelişim, kariyer planlama ve üniversiteye hazırlık alanı kapsamında okulumuz rehber öğretmeni Hümeyra ZIRIH KARAKAYA ve müdür yardımcımız Dilek EFŞİ AVAN tarafından 8. ve 12. sınıf öğrencilerine yönelik deneme sınavı uygulanmıştır. Deneme sonuçları öğrencilerimizle ve yapılan veli toplantısında velilerimizle birlikte istişare edilmiştir.

03.03.2023 89

03-03-202303-03-2023