VATAN VE MUKADDESAT UĞRUNDA ŞEHİT OLAN EĞİTİMCİLERİMİZİ SAYGI VE MİNNETLE YAD EDİYORUZ.

OKULUMUZDA KALİTE TAKİP SİSTEMİ KAPSAMINDA VATAN VE MUKADDESAT UĞRUNDA ŞEHİT OLAN EĞİTİMCİLERİMİZ YAD EDİLDİ.

Vatan ve mukaddesat uğruna şehit olan eğitimcilerimizi anma kapsamında öğrencilerimize sınıflarda powerpoint sunusu eşliğinde bilgilendirmeler yapıldı ve yine konu ile alakalı video gösterimi yapıldı. Yapılan çalışmada öğrencilere vatan sevgisi, fedakarlık, görev aşkı gibi duygular hissettirilmeye yönelik sorular soruldu.

Şehit olan eğitimcilerimizin bazılarının hayatından belli kesitler anlatılarak o kişilerin vatan millet uğruna neleri feda ettikleri "25 günlük öğretmen iken babasıyla birlikte şehit edilen Neşe Alten gibi 8 aylık hamile iken şehit edilen Yasemin Tekin gibi daha nice masum öğretmenimizin aziz hatıralarının bugün rahmet ve minnetle anılarak unutulmaması gerekiyor" sözleriyle hissettirildi.

Kabri ilçemizde bulunan Şehit Öğretmen Sezgin YOLCU'nun ailesi ve kabrinin yeniden  ziyareti planlandı. Tüm şehitlerimiz saygı ve minnetle  anıyoruz.

Çalışmayı düzenleyen okul öğretmenimiz Zeynep KAYA'ya teşekkür ederiz.

03.04.2023 123

.